Underbara fredag...

Har haft en underbar fredag! Började dagen med att åka till skolparken och fotografera härliga höstbilder. Fick med mig min fotogalna vän M och hennes små kottar. Blev en del fina kort men inga utav barnen ville smila i kameran idag :( Ska göra ett nytt försök nästa vecka innan alla löv fallit, det är bara att hänga på om ni vill bli fotade! Efter leksunden i skolparken var det 1års kalas ute på Kesudden för Alex. Blev en massa gott fika, att det ska vara så svårt att säga nej... Åkte från Fia vid tre och då fick jag äran att hämta vår lilla guldklimp Tilde på dagis. Vet inte vem som blev gladast, grodan eller Tilde :) Vi åkte upp till Tessan för att spana in hennes nya hus. Tilde och Alex lekte hur bra som helst i över en timme vilket mig och T gott om tid attt snacka skit och spana på allt arbete de lagt ner! Puh, blir helt slut bara jag tänker på hur mycket de gjort de sista två veckorna. Bra jobbat! Väl hemma så var det dags för OPERATION SOVA!!! Vällingen är kastad sedan tre dagar tillbaka, försökte även ta bort nappen men den vägrade hon släppa :( Jag gjorde en egen variant på "Buffametoden" då grodan vägar ligga ner. Men efter 45 minuter så sov hon :) Hoppas, hoppas, hoppas hon inte krånglar allt för mycket i natt, jag är redan skit trött! Men det kan ju inte bli värre än det redan än, så detta är klart värt ett försök! Håll en tumme för mig, det kan jag behöva! Natti natt... Grodan i Skolparken, 1år och en dag sen vi fotade höstbilder förra året. Det har hänt lite sen dess kan man säga... Hon sitter själv detta år ;) Madde min lilla söta Bianca. Grodan hade jätte skoj bland de kalla och blöta löven. Inte ville hon sitta still och le in i kameran som hennes mamma önskade...
Madde in action. Jätte skoj med en likasinnad vän!
Tack o go natt alla kära!
Ps: Kl är 22.20 och fortfarande inte ett ljud från grodan. Me like...

Kommentarer

Petra sa…
Underbara höstbilder på grodan!! En sånn vill jag ha ; ) (bild alltså....) : )
Pysss
Therese sa…
Tack för titten och pratstunden, den var efterlängtad.
Hoppas verkligen att du fick sova lite i natt.
Pöss
Sofia sa…
Heja Åsa!

Det vänder på tredje natten så håll ut. Jag tycker du är duktig som tar tag i saken. :-)

Vilken bra dag du haft och fina bilder som alltid och det var ju så fint väder men ni glömde oss, jag hade velat följa med med er och haft lite skoj. Vet att vi pratade om det på festen men visste inte att ni bokat igår :-( Vi kanske kan få till en ny träff med oss andra, såg att Anna också ville me.

Hoppas du får en lika mysig lördag så du kan ladda om för en tuff natt men förhoppningsvis lite bättre än den som var. Håller tummarna.
Kram kram