Remiss till barnspec på Uas...

Jaha, nu är man inte så cool inför förlossningen längre... Var på v.31 kollen odag och där ligger jag nu så högt över kurvan att barnspecialisten på Ackis ska kolla så allt står rätt till genom nått speciellt ultraljud och några glukosprovningar.... Inget att vara orolig för men det känns ändå inte helt ok. Skönt att min känsla stämde, har ju sagt hela tiden att detta är en stor groda :( Så nu är det bara att vänta på tid för två dagar på ackis, sååå kul så! Nåt som är kul är att jag i kväll ska ut och äta med mina kollegor från Haga. Ska bli jätte mysigt och gott! Vi ska äta på Kungsbacken halv sju så jag ska nog sätta lite fart. Jag har nämligen rensat huvudet hela em i regnet genom att plocka bort maskrosor från tomten.... Gud vart kommer alla dessa hemska blommor ifrån, de är överallt!!! Men nu är hälften borta ska ta resten i morgon. Kristen kom i morse så han klöv upp all ved som blev efter björken. Så nu kna vi elda nästa vinter oxå ♥. Nej nu ska jag ta och hoppa i ett varmt bad sen iväg ner på stan! Ha en skön kväll framför Gray´s (som jag missar). Kram kram

Kommentarer

♥ Siv ♥ sa…
Will doe! Gray,s altså. Med ett glass vin! Håper du koser deg masse i kveld. Selv har jeg litt nedtur etter Norge besök. Sånn er det alltid!
Klem til deg og magen!
Alt ordner seg vet du!
Anonymous sa…
Hej, jag hittade hit via Tessans blogg! Vad ni är duktiga som bloggar, det har jag varit sugen på i 3 år nu men tummen verkar sitta fast någonstans..!

Lycka till med "grodan"!!! Hoppas att allt går bra!! Tur att dom/du uppmärksammat allt innan dagen D iaf! :-)

Kram Lina